Tweedehands Xbox one kopen.

Tweedehands Xbox one kopen, Ben je op zoek naar een gebruikte xbox one je zoektocht begint meestal op Marktplaats. Echter zitten hier nogal wat risico’s aan verbonden en deze willen we je graag voor leggen voordat je de overstap neemt om een gebruikte xbox one te kopen via een platform als Marktplaats.

Tweedehands Xbox one kopen op marktplaats.

Als je op Marktplaats de zoekopdracht invult xbox one dan krijg je een hele lijst met verschillende advertenties waarop je kunt zien wie hem aanbiedt en wat je krijgt meestal in het grootste geval staan er gewoon fotos bij waarop je kunt zien wat je allemaal krijgt als je deze gaat kopen.

Er zijn alleen enkele belangrijke dingen voordat je echt over gaat tot het kopen! Beoordeel de fotos goed of alles wat op de foto staat wel klopt en of je geen schade ziet. Je eerste indruk is namelijk de foto je wilt wel weten wat je koopt natuurlijk. Een gebruikte xbox one koop je op de foto.

Nu is het de vraag ga je de verkoper benaderen en vragen om deze te versturen? Of ga je een afspraak maken en hem persoonlijk ophalen. Nu is de laatste optie het beste ophalen testen en persoonlijk contact maken met de verkoper. Dit geeft een goed gevoel en veilig gevoel.

Het laten verzenden van de xbox heeft natuurlijk een risico ten eerste betaal je vooraf dan is het risico een stukje groter geworden. En blijft de spanning hoog of de verkoper de xbox one wel echt verstuurd. Je hebt immers betaalt.

Nu heeft Marktplaats een mooie functie gelijk oversteken service dit betekent dat de verkoper met een track en trace code aangeeft dat deze ook daadwerkelijk echt heeft verzonden. Je kunt dan bij het afleveren aangeven dat je de xbox one heb ontvangen en de verkoper krijgt zijn geld netjes op zijn rekening gestort. 

Je stort het geld op een tussenrekening en deze bemiddelen in de verkoop. Wanneer je aangeeft het product ook echt te hebben ontvangen. En helaas hebben hier oplichters ook een manier gevonden om het geld en de xbox te kunnen ontvreemd zodat je als je de verkopende partij bent je de xbox ook echt kwijt bent.

Tweedehands Xbox one prijs te mooi om waar te zijn?

Wanneer je een Tweedehand Xbox one tegen komt en je ziet een hele aantrekkelijke prijs blijf dan alert en denk even twee keer na of het niet te mooi om waar te zijn is. Als dit namelijk het geval is is het belangrijk om een paar dingen te checken. Je moet zelf een paar vragen maken:

  1. Hoelang is de verkoper al actief op marktplaats
  2. staat er een telefoon nummer bij de advertentie
  3. is de verkoper geverifieerd zoals ID Tel Betalen met ideal
  4. Heeft de verkoper zijn locatie aan gezet de kaart onderaan de advertentie!
  5. Is de omschrijving duidelijk en herkenbaar
  6. Vragen of de het mogelijk is om de Xbox one op te halen

Als je deze vragen allemaal kan afvinken met positief dan kun je er al vanuit gaan dat de verkoper serieus is wellicht heeft de persoon geld nodig en verkoop deze voor zo weinig. Je weet het maar nooit.

Goed het afhalen en persoonlijk testen van de gebruikte Xbox one is natuurlijk de beste optie en de mooiste.

Waar let je op bij het kopen van een tweedehands Xbox one console

Als je met de verkoper heb afgesproken is het wellicht handig om te letten op de volgende punten deze kunnen belangrijk zijn voor de levensduur van je tweedehands Xbox one console.

Let op alle aansluitingen of deze heel zijn de koperen pinnetjes moeten niet verbogen of stuk zijn. Ook moet de Xbox one console goed beeld geven als de HDMI kabel aangesloten staat teven het geluid ook! Daarnaast moet de controller goed werken en geen fouten of helemaal niet reageren. De Controllers van Xbox one werken op batterijen! 

Laat eventueel een game afspelen zodat deze ook zichtbaar is. Zo weet je of de xbox one console ook daadwerkelijk games afspeelt en haal de disc er ook weer uit. Zo test je of de xbox one console ook disc weer uit werpt als je hierom vraagt. Test de Xbox console ook op Wifi maak desnoods van je smartphone een persoonlijk hotspot en test of de console ook werkt op wifi.

Wil je geen risico lopen kijk dan op GamestoreXL.nl

Ben je toch niet helemaal zeker van Marktplaats en heb je geen zin om langs de deur te gaan neem dan een kijkje in onze webshop wij bieden een grote voorraad gebruikte Xbox one consoles aan voor scherpe prijzen met standaard 3 maanden garantie.