Playstation 4 verkopen GamesXpert.nl

Je PlayStation 4 verkopen aan GamesXpert.nl. Wij kopen je ps4 graag van je over. De Playstation 4 met controllers en games en eventueel alle aanwezige accessoires waar je vanaf wilt kopen wij graag in. Geen gedoe via Marktplaats of anderen verkoop kanalen. Geen gedoe aan de deur en of mensen die komen met aparte betaal middelen. Eerlijkheid transparant en directe overschrijving via de bank.

Playstation 4 verkopen via GamesXpert.nl betekent eerlijkheid en geen gedoe met mensen aan de deur. Direct geld op je rekening. Geen zin meer om te gamen dan kun je hem inwisselen voor geld. Wil je liever enkele producten kopen bij ons in de shop. Dan kun je, je Playstation 4 verkopen voor een tegoedbon die je kunt verzilveren bij ons in de shop.

We kopen alles in Playstation 4 console incl alle kabels, controllers games, Headset, VR bril, standaard, Oplaad station voor controllers,

Playstation 4 verkopen aan GamesXpert.nl doe je zo!

  1. Vul het hieronder staande inkoop formulier in
  2. Wij nemen je aanvraag in behandeling
  3. Binnen een dag sturen wij je een aanbod met de prijs
  4. Als u hiermee akkoord gaat.
  5. Vragen wij u het pakket incl alle spullen die op de foto aanwezig waren in het pakket te voegen en aan ons toe te zenden doormiddel van PostNL
  6. Pakket bij ons binnen is dan checken wij het pakket op alle aanwezige onderdelen.
  7. Als alles oke is maken wij het geld over op je rekening

Binnen twee minuten geregeld in één dag een prijsvoorstel!

vul het contact formulier in

Vul het formulier in

Breng uw pakket naar PostNL

Wij checken het pakket

En storten het geboden bedrag op uw rekening

Uw naam

Uw e-mail adres

Tel niet verplicht

Welk type console wil je aanbieden?

Hoeveel geheugen heeft playstation 4 console?

Werken alle componenten als HDMI aansluiting goed?
MatigGoedPerfect

Zit er een werkende controller bij?
JaNee

Welke games zitten erbij?

voeg duidelijke foto's toe van de console en controller

Voeg foto's toe van alle games

Voeg extra foto's van beschadigingen en of alles bij elkaar toe

Veel gestelde vragen!

Waarom je, je PlayStation aan ons moet verkopen. Je bent natuurlijk niet verplicht het invullen van het inkoop formulier is geheel vrijblijvend. Echter kopen wij het graag van je over. Je hebt geen gezeur aan de deur. Geen gedoe opsturen en geld ontvangen.

Als bij ons het volledig aangeboden pakket binnen is dan zullen wij na controle het geboden bedrag overmaken op uw rekening.

Op het moment dat u het naar ons toe stuurt betaal je verzendkosten. Deze verzendkosten vergoeden wij en rekenen we boven op het geboden bedrag.

Uiteraard mag je ook een defecte ps4 aanbieden. Alleen wij bieden wel een bedrag die samen gaat met het defecte artikelen. Het kan echter ook zijn dat we deze niet in kopen.

Nee helemaal niet erg. We kopen graag je ps4 in zonder games. Tevens mag het ook zonder controller en alleen de ps4. Graag wel de benodigde kabels!

In het contact formulier staat geen mogelijkheid om rekening nummer in te vullen dit doen wij express. We vragen per mail verdere gegevens om het inkopen van de ps4 af te ronden.

Ja het is ook mogelijk om alleen games aan ons te verkopen. Vul de gegevens zo goed mogelijk in. Vul alle aangeboden titels is en maak een duidelijk foto liefst meerdere foto’s

Playstation 4 slim console met controller

Playstation 4 verkopen aan GamesXpert.

Het tweede leven programma van GamesXpert.nl. Wij kopen je gebruikte ps4 en games in, en geven de playstation console een tweede leven. Op deze manier maken we mensen weer blij. De playstation die bij ons binnen komen worden met zorg na gelopen en getest. zodat de nieuwe eigenaar een goed werkende ps4 krijgt. Wij van GamesXpert.nl staan voor milieu en zorg. We zorgen er dan ook voor dat als een verpakking bij ons binnen is gekomen we deze weer hergebruiken voor het verzenden van een van onze artikelen. Zo gaat er niets verloren.

Heb je speciafieke vragen omtrent het inkopen beleid van GamesXpert dan kun je contact met ons opnemen via het contact formulier. 

Naast het inkopen en verkopen van games en de consoles. Bieden we ook een nieuws en blog stukje aan zodat je op verschillende manieren kan worden geïnformeerd over nieuwe games.Weetjes of bekendmakingen van nieuwe games en meer.

Beoordelingen van klanten

Lees hier de ervaringen van onze klanten.

Avatar

Ik heb mijn Playstation 4 met games verkocht aan GamesXpert binnen een dag al me geld op rekening gestort.

Jesse foto

Het formulier ingevuld en verstuurd. Had binnen 1 dag een prijs voorstel, heb toen me Playstation ingepakt en verzonden en een paar dagen later netjes me geld op rekening gestort.

Moniek

Zat eerst te twijfelen maar uiteindelijk contact gehad met een van de medewerkers. Hebben me uitgelegd hoe het werkt. Altijd fijn om iemand te spreken. Ben super blij met het verloop met het verkopen van me Playstation 4

Niels

Wilde geen gedoe via Marktplaats via Google bij GamesXperts terecht gekomen en me ps4 direct aangemeld in het formulier en netjes me geld ontvangen.