Je Playstation 4 verkopen?

PlayStation 4 verkopen? Wij kopen je gebruikte ps4 graag van je over. De Playstation 4 console controllers en games en eventueel alle aanwezige accessoires waar je vanaf wilt nemen wij graag van je over. Geen gedoe via Marktplaats of anderen verkoop kanalen. Geen gedoe aan de deur. Echt geld op je rekening en nette afhandeling van de koop.

Playstation 4 verkopen via GamesXpert.nl Direct geld op je rekening. Geen zin meer om te gamen dan kun je hem inwisselen voor geld. Wil je liever enkele producten kopen bij ons in de shop (GamestoreXL.nl). Dan kun je, je Playstation 4 verkopen voor een tegoedbon die je kunt verzilveren bij ons in de webshop.

We kopen alle producten in. De Playstation 4 console incl alle kabels, controllers games, Headset, VR bril, standaard, Oplaad station voor de controllers. Het gehele pakket mag je aanbieden!

Playstation initialiseren, Zorg dat de console volledig vrij is van gegevens en data. Zoals Games en accounts.

je Playstation 4 verkopen aan GamesXpert.nl doe je zo!

 1. Vul het inkoop formulier zo goed mogelijk in.
 2. Wij nemen je aanvraag in behandeling.
 3. Binnen één dag sturen wij je een prijsvoorstel
 4. Als u hiermee akkoord gaat.
 5. Vragen wij u het pakket incl alle spullen die op de foto’s aanwezig zijn in het pakket te voegen en aan ons toe te zenden doormiddel van PostNL. (langs brengen op afspraak is ook een optie).
 6. Als het pakket bij ons binnen is dan checken wij het pakket op alle aanwezige onderdelen.
 7. Als alles in orde is maken wij het geboden bedrag over op je rekening.

Binnen twee minuten geregeld in één dag een prijsvoorstel!

Wat enkele klanten over ons zeggen!

 • Janick

  27-05-2021

  Wow bij Gamesxpert.nl zijn ze echt snel ik vulde het formulier in en binnen 1 werkdag kreeg ik een prijsvoorstel. Akkoord gegaan en me ps4 met games en controllers verzonden met PostNL. De dag dat de ps4 bij GamesXpert binnen kwam stond het geld ook al op mijn rekening. Wat een top service!

 • Gerry

  15-12-2020

  Via Google bij GamesXpert terecht gekomen het inkoop formulier ingevuld. Binnen een dag een mooi aanbod gekregen en een afspraak gemaakt om het pakket via PostNL te verzenden. twee dagen later stond netjes het geboden bedrag + de verzendkosten op mijn rekening. Netjes geregeld jongens top team!

 • Piet Junior

  06-07-20 – 12:25

  Me Playstation 4 verkopen omdat ik de Ps5 wil kopen, Eerst even contact gehad met het inkoop team alles is super snel geregeld.

 • Kim

  06-09-20 – 20:55

  Super goede afhandeling, Contact gehad met een medewerker. Alles is super geregeld. Me geld netjes op rekening ontvangen!

 • Lucas

  06-09-20 – 14:45

  Maakte geen gebruik meer van me console! Alles ingepakt en aangeboden bij PostNL top geregeld jongens!

  Uw naam

  Uw e-mail adres

  Tel niet verplicht

  Manier van uitbetalen (Dit kun je later nog aanpassen!)
  Geld op RekeningCadeau bon shop te goedWeet ik nog iet

  Het pakket verzenden of Langs brengen op afspraak?

  Welk type console wil je aanbieden?

  Hoeveel geheugen heeft de playstation 4 console?

  Alle kabels zoals HDMI, Oplaadkabel controller, stroomkabel aanwezig?
  Ja Alle kabels aanwezigNee niet alle kabels compleet

  Werken alle componenten zoals de HDMI aansluiting?
  MatigGoedPerfect

  Benoem eventuele beschadigen en of gebreken aan de producten*

  Zit er een werkende controller bij?
  JaNee

  Welke games zitten erbij? Benoem hier de titles (Voeg hiervan ook een foto toe)

  voeg duidelijke foto's toe van de console en controller

  Voeg foto's toe van alle games

  Voeg een duidelijke foto toe van de achterkant van het toestel

  Voeg extra foto's van beschadigingen en of alles bij elkaar toe

  Onze inkoopvoorwaarden,

  Voor het inkopen van de goederen zoals de Playstation 4 console met alle accessoires kabels en controllers. Hebben wij enkele inkoopvoorwaarden opgemaakt.

  • Zorg dat de console volledig is terug gezet naar de fabrieksinstellingen zo is de afhandeling sneller als de console bij ons is binnen gekomen. Geen idee hoe het werkt: Volg deze link Playstation resetten.
  • De console mag niet omgebouwd zijn voor het afspelen van illegale content
  • De Playstation 4 mag niet verbannen zijn van het PSN netwerk
  • Het prijsvoorstel is vrijblijvend
  • indien er gebreken aanwezig zijn die tijdens het inkoop proces niet zijn aangegeven wordt de koop ontbonden en zal het pakket terug gezonden worden hiervoor brengen wij wel €6,95 in rekening.
  • De aangeboden producten dienen ten alle tijden eigendom te zijn van de persoon zelf.

  Veel gestelde vragen!

  Je Playstation 4 verkopen brengt veel voordelen met zich mee! Zo kun je er ook voor kiezen om het bedrag van de aangeboden artikelen om te ruilen voor shop te goed in onze webwinkel GameStoreXl.nl.

  Het verkopen van je playstation 4 aan GamesXpert.nl gaat zonder gedoe is transparant snel en eenvoudig.

  Het invullen is geheel vrijblijvend en gratis geen achteraf gedoe of kosten.

  Als bij ons het volledig aangeboden pakket binnen is dan zullen wij na controle het geboden bedrag overmaken op uw rekening. Dit duurt over het algemeen 1 tot 2 werkdagen.

  Op het moment dat u uw aangeboden artikelen naar ons toe stuurt betaal je verzendkosten. Deze verzendkosten vergoeden wij en rekenen we boven op het geboden bedrag. Stuur uw pakket met PostNL op en geef ons per mail de track en trace code door.

  Uiteraard mag je ook een defecte ps4 aanbieden. Alleen wij bieden wel een bedrag die samen gaat met het defecte artikelen. Het kan echter ook zijn dat we deze niet in kopen.

  Nee helemaal niet erg. We kopen graag je ps4 in zonder games. Tevens mag het ook zonder controller en alleen de ps4. Graag wel de benodigde kabels!

  Ja het is ook mogelijk om alleen games aan ons te verkopen. Vul de gegevens zo goed mogelijk in. Vul alle aangeboden titels in en maak een duidelijk foto liefst meerdere foto’s. Stuur het formulier in en wij nemen deze spoedig in behandeling.

  Ja zeker je kunt net als alleen games verkopen ook een controller aanbieden. Vul zo goed als mogelijk het formulier in en geef duidelijk aan dat je hier alleen een controller wilt verkopen. Plaatst ook alleen foto’s van de controller.

  Ja na een check up via dit formulier en een prijsvoorstel kunnen wij een afspraak maken om de door u aangeboden artikelen bij ons langs te komen brengen op afspraak.

  Dat is zonde. Wij kunnen moeilijk bepalen bij aankomt van uw aangeboden artikelen of deze door transport zijn beschadigd mits dit aantoonbaar is door de vervoerder. (PostNL). Zorg bij de functie verzenden dat uw het complete pakket goed verpakt zodat deze geen schade kan op lopen tijdens het transport.

  Helaas vergoeden wij geen schade die is opgelopen tijdens transport!

  Playstation 4 slim console met controller

  Playstation 4 verkopen aan GamesXpert.

  Wij kopen je gebruikte ps4 console en games in, en geven de playstation console een tweede leven. De playstation die wij inkopen worden zoals gezegd volledig na gelopen en schoongemaakt.

  Wij van GamesXpert.nl staan voor milieu en zorg. We zorgen er dan ook voor dat als een verpakking bij ons binnen is gekomen we deze weer hergebruiken voor het verzenden van een van onze artikelen. Zo gaat er niets verloren.

  Heb je specifieke vragen omtrent het inkopen beleid van GamesXpert dan kun je contact met ons opnemen via het contact formulier. 

  Beoordelingen van klanten

  Lees hier de ervaringen van onze klanten.

  Jeroen

  Jeroen

  Geweldig team achter GamesXpert Had de Ps5 in pre-order staan en wilde me ps4 pro met alles games verkopen om heerlijk te gamen met de ps5. Boys van GamesXpert.nl hebben het geweldig afgehandeld en hebben me super geholpen!

  Jesse foto

  Stephan

  Het formulier ingevuld en verstuurd. Had binnen 1 dag een prijs voorstel, heb toen me Playstation ingepakt en verzonden en een paar dagen later netjes me geld op rekening ontvangen.

  Avatar

  Hakan

  Binnen 1 dag een prijsvoorstel akkoord gegaan en na paar dagen me geld netjes ontvangen.

  Moniek

  Daisy.

  Zat eerst te twijfelen maar uiteindelijk contact gehad met een van de medewerkers. Hebben me uitgelegd hoe het werkt. Altijd fijn om iemand te spreken. Ben super blij met het verloop met het verkopen van de Playstation 4.

  Niels

  Pascal.

  Wilde geen gedoe via Marktplaats via Google bij GamesXperts terecht gekomen en me ps4 direct aangemeld in het formulier.