Je Playstation 4 verkopen?

PlayStation 4 verkopen? Wij kopen je gebruikte ps4 graag van je over. De Playstation 4 console controllers en games en eventueel alle aanwezige accessoires waar je vanaf wilt nemen wij graag van je over. Geen gedoe via Marktplaats of anderen verkoop kanalen. Geen gedoe aan de deur.

Playstation 4 verkopen via GamesXpert.nl Direct geld op je rekening. Geen zin meer om te gamen dan kun je hem inwisselen voor geld. Wil je liever enkele producten kopen bij ons in de shop. Dan kun je, je Playstation 4 verkopen voor een tegoedbon die je kunt verzilveren bij ons in de webshop.

We kopen alles in de Playstation 4 console incl alle kabels, controllers games, Headset, VR bril, standaard, Oplaad station voor de controllers. Het gehele pakket mag je aanbieden!

je Playstation 4 verkopen aan GamesXpert.nl doe je zo!

 1. Vul het inkoop formulier in.
 2. Wij nemen je aanvraag in behandeling.
 3. Binnen één dag sturen wij je een aanbod met de prijs.
 4. Als u hiermee akkoord gaat.
 5. Vragen wij u het pakket incl alle spullen die op de foto aanwezig waren in het pakket te voegen en aan ons toe te zenden doormiddel van PostNL.
 6. Als het pakket bij ons binnen is dan checken wij het pakket op alle aanwezige onderdelen.
 7. Als alles in orde is maken wij het geboden geld over op je rekening.

Binnen twee minuten geregeld in één dag een prijsvoorstel!

Wat enkele klanten over ons zeggen!

 • Piet Junior

  06-07-20 – 12:25

  Me Playstation 4 verkopen omdat ik de Ps5 wil kopen, Eerst even contact gehad met het inkoop team alles is super snel geregeld.

 • Kim

  06-09-20 – 20:55

  Super goede afhandeling, Contact gehad met een medewerker. Alles is super geregeld. Me geld netjes op rekening ontvangen!

 • Lucas

  06-09-20 – 14:45

  Maakte geen gebruik meer van me console! Alles ingepakt en aangeboden bij PostNL top geregeld jongens!

Uw naam

Uw e-mail adres

Tel niet verplicht

Welk type console wil je aanbieden?

Hoeveel geheugen heeft playstation 4 console?

Werken alle componenten als HDMI aansluiting goed?
MatigGoedPerfect

Zit er een werkende controller bij?
JaNee

Welke games zitten erbij?

voeg duidelijke foto's toe van de console en controller

Voeg foto's toe van alle games

Voeg extra foto's van beschadigingen en of alles bij elkaar toe

Onze inkoopvoorwaarden,

Voor het inkopen van de goederen zoals de Playstation 4 console met alle accessoires kabels en controllers. Hebben wij enkele inkoopvoorwaarden opgemaakt.

 • De console mag niet omgebouwd zijn voor het afspelen van illegale content
 • De Playstation 4 mag niet verbannen zijn van het PSN netwerk
 • Het prijsvoorstel is vrijblijvend
 • indien er gebreken aanwezig zijn die tijdens het inkoop proces niet zijn aangegeven wordt de koop ontbonden en zal het pakket terug gezonden worden hiervoor brengen wij wel €6,95 in rekening.
 • De aangeboden producten dienen ten alle tijden eigendom te zijn van de persoon zelf.

Veel gestelde vragen!

Je Playstation 4 verkopen brengt veel voordelen met zich mee! Zo kun je er ook voor kiezen om het bedrag van de aangeboden artikelen om te ruilen voor shop te goed in onze webwinkel GameStoreXl.nl.

Het verkopen van je playstation 4 aan GamesXpert.nl gaat zonder gedoe is transparant snel en eenvoudig.

Het invullen is geheel vrijblijvend en gratis geen achteraf gedoe of kosten.

Als bij ons het volledig aangeboden pakket binnen is dan zullen wij na controle het geboden bedrag overmaken op uw rekening.

Op het moment dat u het naar ons toe stuurt betaal je verzendkosten. Deze verzendkosten vergoeden wij en rekenen we boven op het geboden bedrag.

Uiteraard mag je ook een defecte ps4 aanbieden. Alleen wij bieden wel een bedrag die samen gaat met het defecte artikelen. Het kan echter ook zijn dat we deze niet in kopen.

Nee helemaal niet erg. We kopen graag je ps4 in zonder games. Tevens mag het ook zonder controller en alleen de ps4. Graag wel de benodigde kabels!

Ja het is ook mogelijk om alleen games aan ons te verkopen. Vul de gegevens zo goed mogelijk in. Vul alle aangeboden titels is en maak een duidelijk foto liefst meerdere foto’s

Playstation 4 slim console met controller

Playstation 4 verkopen aan GamesXpert.

Wij kopen je gebruikte ps4 console en games in, en geven de playstation console een tweede leven. De playstation die wij inkopen worden zoals gezegd geheel na getrokken en schoongemaakt.

Wij van GamesXpert.nl staan voor milieu en zorg. We zorgen er dan ook voor dat als een verpakking bij ons binnen is gekomen we deze weer hergebruiken voor het verzenden van een van onze artikelen. Zo gaat er niets verloren.

Heb je specifieke vragen omtrent het inkopen beleid van GamesXpert dan kun je contact met ons opnemen via het contact formulier. 

Beoordelingen van klanten

Lees hier de ervaringen van onze klanten.

Jesse foto

Stephan

Het formulier ingevuld en verstuurd. Had binnen 1 dag een prijs voorstel, heb toen me Playstation ingepakt en verzonden en een paar dagen later netjes me geld op rekening ontvangen.

Avatar

Hakan

Binnen 1 dag een prijsvoorstel akkoord gegaan en na paar dagen me geld netjes ontvangen.

Moniek

Daisy.

Zat eerst te twijfelen maar uiteindelijk contact gehad met een van de medewerkers. Hebben me uitgelegd hoe het werkt. Altijd fijn om iemand te spreken. Ben super blij met het verloop met het verkopen van de Playstation 4.

Niels

Pascal.

Wilde geen gedoe via Marktplaats via Google bij GamesXperts terecht gekomen en me ps4 direct aangemeld in het formulier.