PlayStation 4 maakt veel lawaai. Hoe los je dit op?

We krijgen veel vragen binnen mijn Playstation 4 maakt veel lawaai hoe los ik dit op? Je ps4 gaat na een bepaalde tijd veel herrie maken. Naarmate de leeftijd van de ps4 vordert zul je merken dat de playstation meer en meer herrie gaat maken en je vraagt je als snel af waar ligt dit aan.

Veel mensen denken te merken dat het aan bepaalde games ligt. Voornamelijk de wat zwaardere games hier voor zal de playstation 4 meer moeten werken. En als snel herrie maken. De grootste oorzaak van de herrie is stof. Huh? Wat stof jaa, stof maar mijn ps4 staat niet in een stoffige omgeving en ik maak het altijd netjes schoon. We twijfelen ook niet aan het schoonmaken hoor! Maar toch heeft de playstation stof aan gezogen. We hebben in huis zoveel verschillende soorten stof en ook de kleine deeltjes zullen worden aangezogen door de fan van de ps4. En juist die fan zit vol met stof.

Playstation 4 maakt veel lawaai hoe komt dit nou

Hier een foto van de voor en na het schoonmaken van de ventilator van je playstation 4

Waar vind je die ventilator dan als mijn playstation 4 veel lawaai maakt?

We kennen allemaal de ps4 de pro en de slim dit zijn de nieuwere type ps4. De oudere type playstations hebben zegels. Je zult iets moeten doen waar Sony playstation natuurlijk niet blij mee is. En daarom wat zegeltjes zou moeten door breken. (De zegels zijn als bewijs! Mocht je playstation nog in de garantie periode lopen) Dit kun je doen door gewoon heel simpel een schroevendraaier door de zegel heen te breken. Of met een warmte kanon zoals verf kanon. De zegels los te weken en apart te houden. Eenmaal de schroefjes eruit haal je de kap los van de playstation. en dan tref je een ventilator aan met stof. Maak deze als eerste schoon. Zoals op de foto hierboven!

Wat kan er gebeuren als ik niets doe! Tegen het lawaai.

Als je niets doet tegen het vele lawaai wat de ps4 maakt. Dan is de kans groot dat de playstation overhit raakt en zal stoppen mat draaien. In het ergste geval zal de playstation kapot gaan en helemaal niet meer opstarten. Met als gevolg dat je een nieuwe moet kopen. Het is dus raadzaam om er of naar te laten kijken door een specialist. Of zelf gaan knutselen.

playstation maakt lawaai
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *