Playstation 4 kopen

Ben je op zoek naar een betaalbare Playstation 4 GamesXpert heeft een ruim assortiment gebuikte Playstation 4 consoles. Met de scherpste prijzen van Nederland vind je bij ons altijd de beste deal als het gaat om een gebruike PS4 console. Wij zijn altijd op zoek om de beste deals te kunnen aanbieden. Bij GameXpert bieden wij dan ook alle generaties Playstation 4 consoles aan van de Classic Slim en Pro uitvoering. Er is altijd een uitvoering voor iedereen. Wil je echt alles vragen van de machine en veel werk power hebben dan is de Pro een echte must have voor jou. Deze krachtpatser is gemaakt om met gemak open wereld games af te spelen zonder problemen en wazige beelden. Ben je een gamer die niet zo heel veel vraag van een machine maar wel wilt gamen dan is de Classic of de Slim versie een uitkomst.

Playstation 4 kopen doe je natuurlijk bij GamesXpert.nl Waarom. Bij ons heb je de service van een nieuwe met standaard 2 maanden garantie op een gebruikte console zoals de Playstation 4.

Welke Playstation 4 moet ik kopen?

Het ligt uiteraard helemaal aan je eigen wensen welke Ps4 je moet aanschaffen. Echter zitten er wel enkele verschillen in de type consoles. Zo is de Classic Playstation 4 console een echte klassieker ben een recreatie gamer die niet veel vraag van de machine maar wel soms even heerlijk wil gamen. Ben je op zoek naar de midden maat PS4 console dan is de slim een uitkomst deze console is leverbaar in twee verschillende varianten namelijk in een 500gb en of 1TB versie. Afhankelijk van de opslag capaciteit is het wat je vraagt van de machine!

Wil je echte open wereld games spelen en vraag je veel werk kracht van de Ps4 dan is de Pro een must have als het gaat om de Sony Playstation 4 consoels, deze is van de laatste generatie en tevens ook de krachtigste van allemaal. Met standaard 1TB geheugen is dit wat jij zoekt als je veel games speelt. En graag gebruik maakt van wat opslag capaciteit.

Wat kun je van ons verwachten bij de aanschaf van een Playstation 4 console?

Een machine die compleet is nagekeken op alle denkbare elementen die nodig zijn om de console optimaal te laten werken. Schoon en zonder schade! Standaard geleverd met 2 maanden garantie op de interne componenten. Een werkende Dual Shock V2 controller met oplaadkabel. HDMI kabel, en niet te vergeten de stroom kabel voor de voeding van de machine. De verzending is ten alle tijde met PostNL en in beschermde atmosfeer de machine zal dan ook netjes worden verpakt zodat deze geen schade kan oplopen tijdens transport.

Vragen over Playstation 4 kopen.

Niks is ons te gek wij staan open om alle vragen te beantwoorden. Heb je vragen over de aanschaf van een console of wil je de console afhalen alles is mogelijk. Geef tijdens het bestel proces aan dat je de console wilt komen afhalen en wij maken nadat alles klaar staat een afspraak met tijdstip om de bestelling af te komen halen bij ons op locatie.