Playstation 4 controller verbind niet met de playstation 4 console?

playstation 4 controller verbind niet met de ps4 console wat moet je nou doen om het gekoppeld te krijgen en of ie de controller niet stuk? Wij hebben wellicht het verlossende antwoord op je vraag. 

De controller van je ps4 moet worden geconnected met de ps4 console maar wat als die dat niet doet dan heb je een probleem. Als eerst kun je hem proberen te verbinden met de kabel die je gebruikt om de controller op te laden. De controller doet het namelijk wel als de controller echt helemaal leeg is met de kabel. probeer hem eens goed op te laden. Als de controller al helemaal is opgeladen dan druk je op de ps knop in het midden! Zo zou je controller moeten verbinden langs de makkelijkste weg natuurlijk.

Playstation 4 controller

playstation 4 controller verbind niet systeem even resetten.

Als je controller het nu nog steeds niet doet op de ps4 console dan kun je hem ook resetten. zet de Playstation 4 geheel uit en haal de stekker uit het systeem vandaan. Zoek op de achterkant de reset knop vlak bij de L2 knop. Druk dit kleine knopje in met een klein voorwerp die in het gaatje past. Houd dit reset knopje 3 tot 5 seconden ingedrukt.

Sluit de (DS4) Controller aan op de playstation en houd de ps knop ingedrukt als de controller blauw begint te branden dan is deze gekoppeld aan je ps4.

Als de controller niet blauw gaat branden dan heeft de controller wellicht een probleem. Je kunt op dit moment ook nog een anderen usb kabel proberen of een anderen usb poort op de ps4. Als ook dit niet werkt kun je bij PlayStation zelf ook kijken of je controller nog in de garantie valt houd de serie nummer bij de hand en kijk of je er met Sony PlayStation uit kunt komen.