Over GamesXpert.nl

Leuk dat je even de tijd neemt om te zien wie wij nou eigenlijk zijn. We willen je met deze pagina een blik werpen in onze wereld. Wie zijn wij het team en wat is GamesXpert nou eigenlijk en hoe is dit alles tot stand gekomen.

Goed als eerst even over mijn, mijn ja ik Brian de oprichter van GamesXpert.nl of te wel Xpert de uitspraak die ik wel eens gebruik als ik wat voor elkaar heb gekregen haha grapje. Nee ik ben al van af vrij jonge leeftijd ben overigens nu 29 begonnen met het verkopen van gebruikte spullen op MP (Marktplaats) Voornamelijk games en ach ja alles wat ik niet meer gebruikte dat probeerde ik te verkopen. En zo is eigenlijk ook een beetje GamesXpert.nl geboren.

Met een klein beetje de drang om toch echt iets voor me zelf te gaan doen. De droom een webwinkel starten. Heb ik me de afgelopen jaren flink ingezet in de wereld van marketing en het maken van websites en webwinkels. En tada daar is de eerste webshop geheel zelf gemaakt. Om toch de wens te vervullen wat ik overigens heel leuk vond om te doen. Games verkopen ben ik met dit als geheel in me hoofd aan de slag gegaan.

De stouten schoenen aan getrokken en gewoon weg gaan starten. Er liggen op dit moment nog heel maar dan ook heel veel plannen op de plank om dit alles tot een succes te laten lopen.

Goed even genoeg over mij en mijn ideeën. Hoe nu verder we willen de aankomende tijd veel energie in zetten om de webwinkel zo goed als af te hebben als het gaat om ook echt te kunnen shoppen. Want immers wat ik geleerd heb in de wereld van de website en marketing is dat een website of webshop nooit af is en je er altijd al zal moeten blijven werken.

Het is dan ook ons doel om zo veel mogelijk gebruikte ps4 consoles en games te kunnen aan bieden met de service van nieuw. En ja we weten dat er meerdere op de markt zijn die het zelfde doel hebben als wij. Maar is dat niet in iedere markt zo.