inkoop voorwaarden

Onze inkoop voorwaarden,

Wij waarderen het dat je hier even een kijkje komt nemen en de tijd neemt welke voorwaarden wij hanteren omtrent het inkopen van producten, denk hierbij aan de consoles games en de trading cards. Om alles tot in de puntjes goed te laten verlopen stellen wij enkele regels op die gelden op het inkopen of het verkopen aan GamesXpert.nl.

Voordat wij inkopen vragen wij altijd om onze inkoop voorwaarden te accepteren. De overeenkomst is opgeteld om beide partijen vooraf goed te informeren omtrent het inkoop voorstel en de koop overeenkomst.

De ondernemer:

GamesXpert.nl Geregistreerd KVK met nummer: 50163116 Gevestigd Zaandam Ducaatstraat 32A 1507BW

Rechten en plichten omtrent inkopen:

Aangeboden artikelen dienen ten alle tijden eigendom te zijn van de aanbieder zelf! Alvorens wij producten inkopen doen wij uitvoerig onderzoek naar de herkomst. Het product wat wordt aangeboden door de persoon (Consument) Mag onder geen voorwaarden afkomstig zijn van Diefstal of andere heling praktijken! Is het producten na onderzoek wel afkomstig van diefstal dan zijn wij genoodzaakt om de koop te ontbinden en het product zal op eigen kosten worden terug gezonden naar de verzender!

Omgebouwd of verbannen van netwerk en afkomst van de console!

Is de console omgebouwd voor het afspelen van illegale content bied deze dan niet aan. Wij nemen deze niet in ontvangst en zullen de koop ontbinden.

Wij behouden het recht om de koop te ontbinden als blijkt dat bij het bepalen van de prijs het product toch anders is als aangegeven. Zoals beschadigd of gebreken die achterwegen zijn gebleven!

Eventuele schade die zijn opgelopen bij transport zijn voor eigen risico.

Ons prijsvoorstel is en blijft vrijblijvend!

Wij hebben het recht om ons prijsvoorstel op ieder moment in te trekken.