Klantenservice

Op deze pagina tref je al onze service en vragen. De klanten service is 5 dagen per week bereikbaar via mail telefoon en WhatsApp. Tevens streven wij ernaar om u als klant beter van dienst te zijn op alle vlakken in onze webshop. Loopt het ergens vast of heb je keuze hulp nodig bij het bestellen van bijvoorbeeld de juiste game console dan kunnen wij je altijd bij staan. We staan ervoor om persoonlijk contact met onze klanten te onderhouden.

We maken ook gebruik van WhatsApp.

Ja zeker we hebben een WhatsApp service. Je kunt ons appen op nr: 0630792904 met al je vragen wil je een ps4 bestellen. Keuze hulp. Of vragen voor retour. Alle vragen kun je stellen in onze WhatsApp service. En we beantwoorden je vragen meestal in binnen een paar uur al!

Waarom bestellen via GamesXpert.nl

Das.. een goeie vraag! Als je een game console bij ons besteld. Heb je niet alleen een zo goed als nieuwe game console. Maar ook standaard drie maanden garantie! JA echt we verkopen gebruikte game consoles met de service van nieuw. Standaard 3 maanden garantie.

Zitten er gedownloade games op de consoles?

NEE op de consoles die wij verkopen zitten geen gedownloade games. Wij kopen de consoles in. En vragen aan de verkopende partij ten alle tijden om zijn ps4 terug te zetten naar fabrieksinstellingen. Hierbij wordt et account van de persoon ook verwijderd. En dus blijven de games van de persoon zelf.

Hoelang is de levertijd?

De levertijd van producten die op voorraad zijn, kunnen binnen 1 werkdag in huis zijn. Dat houd in vandaag besteld is morgen in huis. Let wel op de bestelling moet dan echter wel voor een bepaalde tijd binnen zijn. En de betaling moet volledig zijn goedgekeurd. We werken overigens met Ideal.

Ik ben niet te vrede wat moet ik doen?

Dat kan altijd gebeuren. Geen probleem je gaat naar ons retour en garantie pagina waarop wij een retour formulier hebben gemaakt. Vul deze zo volledig mogelijk in. En wij nemen hem in behandeling en nemen contact met je op.

De games kunnen die beschadigd zijn?

Alle games die wij binnen krijgen worden voordat we ze weer verkopen. Volledig getest op alle soorten mankementen. We testen de game dus ook in een game console. En pas als alles goed werk dan gaat de game in de verkoop!