internet verbinding instellen op de playstation 4.

internet verbinding instellen op de playstation 4 Je hebt je playstation 4 net binnen maar hoe stel je deze nou in zodat je ook online je games kunt kopen. Of connecten met vrienden zodat je online kunt gamen.

De Playstation 4 kun je op twee verschillende manieren verbinden met het internet! Doormiddel van de WiFi in huis of de LAN kabel die door het huis loopt als die er loopt natuurlijk.

Je PlayStation 4 verbinden met het internet

Hoe internet verbinding instellen op de playstation 4 (Draadloze verbinding).

Ga op je PlayStation naar de functie Netwerk Scroll door naar WiFi en klik deze aan. Koppel met het bekende wachtwoord en je gebruikersnaam van de Modem waarop je de playstation 4 wilt koppelen. Het kan voorkomen want de kans is groot dat de ps4 elders in huis staat en het wifi modem ook elders in huis. Dat de verbinding niet dusdanig sterk is zodat je een zwak tot zeer zwak signaal kan ontvangen. Hierdoor kun je allerlei problemen krijgen met gamen of het verbinden tot een server van een bepaalde game.

internet verbinding instellen op de playstation 4 met een bekabelde verbinding.

De makkelijkste manier om je PlayStation 4 te verbinden met het internet is doormiddel van een kabel. De LAN kabel sluit deze aan en ga op de Playstation naar de functe Netwerk en selecteer bekabelde verbinding. Als je alle stappen volgt maakt de ps4 standaard gebruikt van de instellingen van het internet.

internet verbinding instellen op de playstation 4 welke is het beste

Als het gaat om het afspelen van games is het handig om een zeer sterk en stabiele internet verbinding te hebben zodat je de minste problemen krijgt bij het gamen. over het algemeen is de bekabelde verbinding met de LAN kabel het sterkste. WiFi wil zeker met overmatig gebruik nogal zwaktes leveren aan de toestellen die zijn verbonden met de WiFi modem. Er zijn op internet tal van manieren te vinden om ervoor te zorgen dat je het WiFi signaal sterker kunt maken.

Soms kan het niet anders dat je puur alleen afhankelijk bent van WiFi op de markt zijn zeker veel apparaten beschikbaar die ervoor kunnen zorgen dat je in de kamer zeker een sterker signaal zult krijgen

Foutcodes die zich kunnen voordoen bij het verbinden.

CE-33991-5 de foutcode die naar voren kan komen als de PlayStation geen verbinding kan maken met het internet. Hiervoor zijn verschillende opties.

  • Mogelijk zijn de gameservers van het PSN network niet beschikbaar. Controleer of de Gameservers beschikbaar zijn!
  • Check de internet verbinding binnen in huis mocht hier een probleem in zitten update de firmware van je modem of neem contact op met de internet provider.
  • Je kunt ook een internet test laten uitvoeren door je Playstation ga naar instellingen – Netwerk – Internet test uitvoeren. Zo weet je of de Playstation de goede connectie kan maken met het internet!

CE-35287 Foutcode heeft de betekenis dat de Gameservers tijdelijk niet beschikbaar zijn. Probeer het later nog een keer.

WV-33899-2 foutcode Kan geen verbinding maken met het Playstation network. Wat te doen als je ps4 geen verbinding kan maken!

  • De Playstation network servers zijn tijdelijk niet beschikbaar controlleer hier de status van het netwerk bij Playstation network zelf
  • Volg de stappen zoals opschreven hierboven om een netwerk test te doen met je ps4 of controleer je wifi modem