inkoop Playstation 4

Playstation 4 verkopen doe je bij GamesXpert uw online partner bij het verkopen en kopen van uw game console. GamesXpert staat voor milieubewuste keuzes. Wij willen met deze website de wereld van de tweedehandse markt vergroten. Want ook tweede kans games verdienen een nieuw tehuis. Naast het inkopen van alleen de console kopen wij dus ook de games controllers VR bril en alle accessoires die van Sony Playstation afkomstig zullen zijn.

Vul hier onder ons inkoop formulier in en verstuur de aanvraag. Wij zullen aan de hand van de toegevoegde foto’s en informatie een bod uit brengen op uw apparatuur. Let er echter wel op wij kunnen op ieder moment ons bod weer intrekken dit kan hebben als gevolg dat het aangeboden artikel niet voldoet zoals is aangegeven in ons formulier. Inkoop Playstation 4

inkoop Playstation 4. Je playstation 4 verkopen is vanaf heden mogelijk bij GamesXper.nl wij kopen uw playstation 4 inc games in voor markt comfort prijzen. Voor de verkoop van uw PS4 console zijn wel enkele voorwaarden verbonden die we hier onder even met u door nemen. Iedere PS4 is welkom.

Uw playstation 4 verkopen aan GamesXpert is mogelijk als je voldoet aan de volgende inkoop voorwaarden.

  • De Playstation is niet omgebouwd voor het afspelen van illegale content.
  • Heeft de Playstation 4 een online ban dan wordt deze niet geaccepteerd
  • Zichtbare en zware schade kunnen onder anderen omstandigheden wel worden ingekocht echter heeft dit wel invloed op de prijs.
  • De Playstation mag niet van diefstal afkomstig zijn.
  • Wanneer de PS4 bij ons in huis is en het pakket voldoet niet aan de beloofde inhoud, zullen wij de retour kosten voor het verzenden in rekening brengen (€6,95).
  • Wanneer het pakket bij ons binnen is zullen wij de PS4 direct testen en uitvoering onderzoeker. Hierbij worden ook foto’s gemaakt van het openen van het pakket.
  • Binnen 3 (Drie) dagen heeft u het bedrag op uw rekening.

Heb je vragen? Neem gerust contact op met onze support medewerkers.

Support bij het verkopen van je Playstation 4

Vul ons formulier in

Vul ons formulier in.

Maak je pakket gereed

Maak je pakket gereed voor verzending

Stuur je pakket gratis naar ons op

Stuur gratis je pakket op

Wij checken uw pakket

Wij controleren uw pakket om alle aanwezigen onderdelen

ontvang je geld op je rekening

Ontvang na drie dagen je geld op rekening