Inkoop game console

Inkoop game console Uw game console verkopen aan gamesXpert de grootste online game platform van Nederland. Inkoop en verkoop gebruikte games consoles, controllers, en alle asseccoires voor de game console. We kopen uw oude console in. Geen gedoe via Marktplaats of anderen verkoop netwerken. Geen mensen aan de deur en rare constructies voor het betalen en of ophalen. Gewoon transparant erkend bedrijf die uw service verleent vanaf moment #1.

Playstation 4 of Xbox one, voor welke consoles kies jij?

Verkopen van uw game console.

We zijn op zoek naar uw console. We kopen deze in zonder gedoe en regelen een snelle service. De playstation 4 en de Xbox kunnen wij inkopen. we kopen niet alleen de console zelf in we kopen graag de games controllers en alle accessoires die er extra bij zit bij in.

We stellen echter wel wat extra eisen aan. Voordat je de console aanbied op een van de pagina’s. De console mag niet zijn omgebouwd voor het draaien van illegale content. Tevens zitten er op sommige consoles downloaded games. Deze kunnen wij helaas niet mee nemen in de prijs. Deze zitten namelijk gekoppeld aan je eigen account en zodra de game console weer wordt verkocht zal deze schoon zijn van gegevens. Zo houden we iedere klant te vrede.

De game console mag wat schade hebben echter breuken in de kast en of knoppen die niet meer werken kunnen wij helaas niet aannemen. Ook defecte consoles zijn helaas niet in te kopen. Bij defecten denken wij aan het niet meer afspelen van de game vanaf een disc de hdmi poort. Defecten in de console zelf als zoals de Xbox red ring of dead. Of de blue dead van de ps4. Wat betreft de controller die mag natuurlijk gebruikt zijn en de knoppen mogen uiteraard slijtage bevatten. Echter mist er een knop dan heeft het wel wat invloed op de prijs. Maar deze kunnen wij wel inkopen.

We werken snel en willen je dan ook super service bieden met de verkoop van je game console.

Inkoop game console | Xbox one

Hoe gaat de inkoop Game console precies in zijn werk?

Je vult ons inkoop formulier in voor één van de twee consoles de playstation of de xbox console. Voegt er enkele foto’s bij en drukt op verzenden. Wij nemen je aanvraag in behandeling en sturen je binnen 1 werkdag een prijsvoorstel. Mocht je hiermee akkoord gaan dan stuur je ons je pakket op. Eenmaal bij ons binnen gekomen controleren wij het pakket en maken je geld direct over op rekening. Het bedrag wat we hebben afgesproken incl de verzendkosten. Het bedrag wordt binnen 3 werkdagen overgemaakt. Simpel zonder gedoe en geen mensen aan de deur. Ook geen speciale constructie met betalen of vals geld ontvangen. Simpel transparant en duidelijke afspraken.

Liever je console langs brengen?

Het is ook mogelijk om je console bij ons op afspraak langs te brengen incl de games en console. Echter betalen wij nooit cash. Wij betalen altijd via de bank!

Dit doen wij wegens veiligheid redenen. We testen des gewenst de console in het bijzijn je vult bij ons je gegevens in per formulier incl de bank gegevens waar wij het bedrag naar toe over kunnen maken en binnen drie werkdagen heb je het bedrag op rekening.

Voordat je de console komt langs brengen vul dan wel het inkoop formulier in zodat we online een bod uit kunnen brengen. En pas bij akkoord spreken we een tijd en datum af.

Heb je liever telefonisch contact ook dit is mogelijk we plannen graag een bel afspraak met je in om je te informeren over onze werkzaamheden.

Wat zijn de voordelen van het verkopen van uw console aan GamesXpert.

Enkele voordelen op een rij. We geloven graag in transparantie en eerlijkheid. We doen er dan ook alles aan om je laatste vragen weg te nemen. Wil je, je game console verkopen aan ons dan hebben wij hier nog enkele voordelen op een rij.

 • Bod realistisch en marktcomfort.
 • Snelle afhandeling van uw aanvraag meestal binnen 1 werkdag antwoord op uw aanvraag
 • Geen contracten en of rare constructies.
 • eerlijkheid en transparant
 • Langs brengen van de game console of games is mogelijk op afspraak
 • wij kunnen de games ook bij u ophalen!
 • Geen gedoe achteraf.
 • Uitbetalingen binnen drie werkdagen
 • Alle soorten games en accessoires zijn welkom
 • Geen gedoe via Marktplaats.
 • Geen rare betaal apps!