Playstation 4 verkopen

Je Playstation 4 verkopen? Wij kopen je Ps4 graag van je over. GamesXpert de specialist op het gebied van Games en consoles.

Playstation 4 verkopen mail ons!

2 + 1 = ?

Playstation 4 verkopen! Wij kopen deze graag van je over, de playstation 4 console van verschillende types kunnen wij van je overnemen. Bij GamesXpert.nl sturen wij graag in op hergebruik van artikelen en met name games en consoles. Voor een goede afwikkeling voor het verkopen van je ps4 console vul hiernaast het inkoopformulier zo goed mogelijk is zodat wij sneller een passend aanbod kunnen doen.

FAQ Veel gestelde vragen

Het verkopen proberen wij zo makkelijk mogelijk te laten verlopen. snelle afhandeling eerlijke prijzen en snelle betalingen.

Nee helaas nemen wij geen consoles aan die schade of beperkingen hebben.

Uiteraard is het mogelijk om ook alleen Playstation 4 games bij ons aan te bieden. Vul het gewenste formulier zo goed mogelijk in en geef aan dat je games wilt aanbieden

Ja zeker na een bod op de aangeboden artikelen is het mogelijk op afspraak om de console games en accessoires persoonlijk langs te komen brengen. Wij zullen het pakket controleren na goedkeuring wordt het geboden bedrag overgemaakt op rekening.

Helaas nemen wij geen Playstation consoles aan die zijn verbannen van het PSN netwerk en of omgebouwd om illegale content mee af te spelen.

Ervaringen

Willem

Willem, 

12-11-2020 11:58

Wat een service en snelle afhandeling. Me Playstation 4 verkocht aan GamesXpert binnen werkdag mijn aanbod binnen. Daarna het pakket in orde gemaakt en aangeboden bij de PostNL. Binnen een paar dagen het geboden bedrag incl de verzendkosten op mijn rekening bij geschreven. Enige wat ik zou zeggen top service van GamesXpert.nl

SterrenSterrenSterrenSterren

Erwim

Erwin,

04-08-2019 21:29

Ik wilde mijn Playstation 4 met games verkopen en vond GamesXpert op Marktplaats waar ze niet alleen producten verkopen maar ook inkopen, ik reageerde erop en kreeg binnen 1 dag direct een reactie met een passend aanbod. Hier ben in op in gegaan en de producten verzonden. De dag na binnenkomst bij hun hebben zei direct het geld op mijn rekening gestort. Top service met een pluim. Zeker een aanrader.

SterrenSterrenSterrenSterrenSterren

Nua

Nua,

14-02-2022 14:02

Maakte geen gebruik van mijn Ps4 console, stond stof te happen in de kast en dus heb ik deze na het vinden van Gamesxpert waar ik mijn ps4 kan verkopen. Na een paar dagen kon ik de ps4 bij hun persoonlijk afleveren en het geld werd direct op mijn rekening bij geschreven. Super bedankt voor de snelle afhandeling

SterrenSterrenSterrenSterrenSterren