GTA 6 geruchten

GTA 6 geruchten we zijn al over de helft van 2019 als de geruchten door stromen om de game gta 6 het is natuurlijk mooi om over te spreken daarom wagen wij ook maar de kans bij GamesXpert we willen je zoveel vertellen over deze game alleen ja hoe wat waar en wanneer weten we helaas nog niet helemaal. Wel zijn er in de wereld verschillende aanwijzingen die kunnen duiden op hoe en waar de game zich gaat afspelen. Dat GTA 6 gaat komen dat is zeker.

Als we even rond gaan surfen op het internet vinden we veel informatie en geruchten over de nieuwe game. Echter we moeten wel bekennen dat Rockstar zich de afgelopen jaren flink bezig heeft gehouden met de ontwikkeling van de game Red Dead Redemption 2. De westrn game die in 2018 uit is gekomen. Ja nadat de grote release was van deze game is Rockstar zich volledig gaan focussen op GTA 6 zoals we verschillende geruchten mogen geloven.

GTA 6 geruchten

GTA 5 Is er al een hele tijd

GTA 5 is er al vanaf 2013 en elke keer als Rockstar een nieuwe gta uit brengt is het speculeren op de nieuwe editie van gta. Ze hebben al een hele serie aan games waar het echt begon met GTA 3 voor het eerst de 3d wereld in en niet van boven kijken naar je wereld. In de GTA5 was het mogelijk om te spelen en te switchen tussen drie karakters. En daarmee is de Game reeks gta een nieuwe weg in geslagen. Echter als we een blik werpen naar de game Red dead redemtion 2 dan zie je een hele andere spel wijze. Zullen enkele elementen uit deze game dan ook worden gebruikt in GTA6 Wie weet. Wellicht een stukje meer.