Enorm veel geld verdienen in gta 5 online

Geld verdienen in Gta 5 online, Hoe je veel geld verdient in gta

Veel geld verdienen in Gta 5 is niet meer zoals als in het vorige deel. Zo was het in het vorige deel eenvoudig snel geld verdienen door een code in te voeren. Maar in Gta 5 ben je aangewezen op het fysiek laten spelen met je karakter. Welke mogelijkheden dit zijn lees je hier in dit bericht.

Er zijn verschillende mogelijkheden op het eiland om veel geld te verdienen en soms zelfs heel erg veel geld verdienen in gta. Over het algemeen als je al spelenderwijs het spel speelt dus de missies die eigenlijk verplicht zijn om de game ook echt uit te kunnen spelen.

Verdien je al geld. Iedere missie of (Opdracht) Zorgt al voor geld in het zakje.

Zo is er ook een missie waarbij je een bank moet overvallen en daarbij wordt giga veel geld buit genomen en verdeeld onder de bankrovers. Deze missie vult je zakken echt. 

Makkelijke manieren om geld te verdienen steel auto’s!

Auto’s stelen is natuurlijk de bron van de game zelf de naam zegt het al Grand Theft auto. Stelen van auto’s is een manier om inkomsten te genereren. Ga op pad en op zoek naar auto’s Steel ze vervolgens en rijd dan naar Los santos custom lever ze in en op deze manier verdien je al snel geld. De bedragen kunnen oplopen tot 8000 dollar. 

Vergeet niet om voorzichtig te rijden! Schade aan de auto zal de waarde ook verminderen. Het bijbrengen van je rijvaardigheden (Skills) is dus ook een mooie test voor in de game.

Tip: Steel niet de allerduurste auto’s deze worden ook niet snel verkocht en leveren daarom ook niet veel geld op!

Wat overigens nog wel een weetje is. Je kunt het helaas niet oneindig blijven herhalen. Je bent verbonden aan de tijd in de game 1 uur in de game tijd per auto! Dat komt neer op 45 minuten in het echte leven. Houd de tijd dus in de gaten!

Enkele specifieke auto’s die veel geld op kunnen leveren:

  • Felon GT 9500 dollar
  • Gallivanteer Baller 9000 Dollar
  • Lampadati Felon 9000 Dollar
  • Ubermacht Oracle 8000 dollar
één van de auto Felon GT die wellicht wat meer geld oplevert als je hem gestolen hebt in Gta 5

De Felon GT levert als snel 9000 dollar op!

Ook krijg je soms een berichtje van een connectie Simeon die op zoek is naar een specifieke auto. Reageer hier op en zoek de betreffende auto op. Lever deze auto netjes bij hem af in de haven en je krijgt een nette beloning bijgeschreven op je bankrekening. Let wel op ook bij deze opdrachten is het verstandig om de auto zo min mogelijk te beschadigen. Want hoe minder schade hoe meer opbrengsten.

Groot risico lopen en toch veel geld verdienen: Pleeg overvallen.

Overvallen plegen om veel geld te verdienen in gta, het plegen van een overval op een winkel kan zorgen voor extra geld in je zak. Uiteraard kleeft hier wel een risico aan vast je kunt het beste een masker dragen, deze koop je op de boulevard op Vespucci Beach. Dit masker zorgt er op zijn beurt weer voor dat je onherkenbaar wordt. Kom je namelijk zonder masker een overval plegen en loop je een andere keer weer in die buurt dan kun je snel herkent worden. En dat wil je natuurlijk zien te voorkomen.

Tijdens zo een overval kun je op verschillende manieren meer geld veroveren. Door gericht met een gun naar de persoon achter de kassa te richten. En een paar keer in de lucht te schieten. Houd de focus met je geweer wel op de persoon achter de kassa, het kan zomaar zijn dat de winkeleigenaar het vuur terug opent en je wellicht geraakt wordt.

Zorg ook voor een voertuig waarmee je snel weer uit de voeten kunt komen. Wellicht ook handig overval een winkel ver buiten de stad. Deze winkels hebben meer geld dan de kleinere shops in de stad.

Tip: Loop niet met te veel geld op zak, maar breng het naar de bank. Als het op de bank staat ben je verzekerd dat het geld van jou blijft.

Wellicht een mooie tip om snel weg te gaan bij je overval en weinig last te hebben van de politie. Steel een helikopter en stal die op een plek in de buurt van de winkel. Zo kun je snel weer weg en ontkom je een grote schietpartij met de politie. Zet de Heli niet te dicht bij de ingang van de winkel. Ook hiermee voorkom je een schietpartij met de politie.

GTA 5 Cheats Helikopter

Dit een mooi voorbeeld voor een helikopter.

Houd wel rekening met het feit hoe meer overvallen je pleegt hoe een hogere wanted level je eraan overhoud. En dus sneller gezocht wordt en ook als je een overval pleegt je meet sterren krijgt en dus ook te maken krijg met de politie helikopters. In zulke gevallen is het handig om snel naar de bergen of de wildernis in te vluchten en daar een tijdje te blijven hangen.

Geld verdienen met premie jagen

Heb je al enige skilss kunnen opbouwen en ben je vertrouwd met schieten dan kun je proberen om te schieten op de rode stippen in je map. De rode stippen zijn de mensen met een prijs op hun hoofd. Je gaat je als bounty hunter uitgeven. Besluip deze mensen van een afstandje en probeer deze op afstand neer te halen. Met deze optie kun je snel veel geld verdienen. Maar let wel op! De mensen met een premie op hun hoofd hebben al vele anderen mensen gedood en dus ervaren met schieten. Het is dus een optie om zo min mogelijk op te vallen en vanaf een afstandje de persoon te veroveren. Zo voorkom je een vuurgevecht die je wellicht zelfs verliest. Op deze manier kun je snel veel geld verdienen in gta

Veel geld verdienen en hogere reputatie verdienen met Violent Duct.

Violent Duct geld verdienen.

Snel veel geld verdienen: Doe de missie Violent duct

violent duct: Missie om veel geld te verdienen

Om even iets specifieker te zijn dan de hierboven genoemde tactieken om enorm veel geld te verdienen is de missie Violent Duct. deze missie is overigens wel pas te doen als je level 15 hebt bereikt. Je krijgt deze missie van Geralt en met deze missie kun je gemakkelijk 10K verdienen en 1000 punten bijschrijven als reputatie!

In de missie moet je drugs onderscheppen van een stel criminelen die zich onder een brug verschansen. Rijd hier met je motor naar toe en blijf echter wel op afstand. Doe je deze missie solo of met 2 of 3 anderen spelers. Ben je met meerdere mensen dan kun je de criminelen overvallen en neer halen met shotguns. Over het algemeen is de shotgun wel de beste wapen om de missie sneller te laten verlopen. Ben je niet van de shotgun dan kun je natuurlijk ook een wapen kiezen naar keuze. Echter moet je wellicht iets voorzichtiger te werk gaan. 

Doe je de missie solo dan moet je wel iets voorzichtig zijn. Heb je de drugs verovert rijd dan terug op de motor. Ga niet te snel de GPS volgen en rijd door de steegjes om sneller bij je einddoel te komen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.