Geen beeld op de Playstation 4.

Geen beeld op je Playstation 4 een veel voorkomende probleem bij de Playstation 4 is dat er geen beeld en geluid meer is. Dit is lastig natuurlijk want de ps4 doet het nog wel, Je zou haast denken dat de ps4 console helemaal stuk is! Maar dat is ie niet. 

Je Playstation 4 geeft geen beeld meer en je wilt zo snel mogelijk weer gaan gamen. Dat de ps4 geen beeld meer geeft dit is over het algemeen mogelijk bij alle playstation 4 de eerste serie slim en of de pro ze kunnen allemaal het zelfde probleem krijgen.

Het probleem van geen beeld op je playstation 4 is dat de HDMI poort is beschadigd. Het beschadigen kan op meerdere manieren. De meest voorkomende manier is simpel weg dat je de HDMI te grof in de poort heb geduwd waardoor een stukje van de pinnen naar binnen of afgebroken zijn.

Veel voorkomende problemen bij geen contact meer in de HDMI poort

  • Geen beeld wel geluid.
  • Wel beeld geen geluid.
  • Geen beeld geen geluid.
  • Slecht beeld.
  • Ruis in beeld en geluid.
  • Slecht geluid en beeld
hdmi poort voor de playstation 4

Zo ziet een slechte HDMI poort eruit!

Geen beeld op je Playstation 4.

Om een goed en nieuw beeld en geluid te krijgen op de Playstation 4 is om de HDMI poort te vervangen. Nu vraag je zelf af is dit makkelijk. Nee dit is helaas niet makkelijk zelf te doen. Of je moet beschikken over een portie goed geduld en beste vaardigheden De HDMI poort zit namelijk op het moederbord vast gesoldeerd met enkele pennen. Als je goed kunt solderen en je bent best handig met electronica en printplaten kun je best je gang gaan. Echter heb je deze vaardigheden niet dan ben je aangewezen op iemand die jou ps4 kan repareren.