Playstation 4 consoles

Playstation 4 consoles koop je bij GamesXpert.nl de tweedehands webwinkel voor uw games consoles en PlayStation 4 accessoires. We hebben een ruime voorraad Playstation 4 consoles liggen die stuk voor stuk getest zijn. We testen de Playstation 4 consoles op alle belangrijke punten die nodig zijn voor een langere levensduur. Voordat ze de deur uitgaan. Iedere ps4 gebruikt wordt leeg gehaald en ververst voor hergebruik

Playstation 4 console

Voor alle liefhebbers van de Playstation consoles hebben wij een ruim assortiment Consoles liggen. Onze consoles zijn dan ook gebruikt en getest voor ze verkocht worden. Ben je nou niet op zoek maar wil je liever verkopen dat kan natuurlijk ook. Ga naar ons verkoop pagina vul het verkoop formulier in en wij beoordelen je aanvraag en binnen één werkdag heb je, je voorstel binnen.

Wat kun je verwachten van de Playstation 4 console!

  • Volledig geteste ps4 console schoon en geen schade.
  • Originele Playstation controller.
  • Alle benodigde kabels om te gamen.
  • standaard 2 maanden garantie!
  • Niet goed geld terug binnen 14 dagen retour.
  • Een ps4 leverbaar in 500gb en 1tb opslag.

De ps4 testen na lopen en gamen maar!

Waar testen wij de Ps4 console op voordat wij hem gaan verkopen. De gebruikers krassen op de kast van de ps4. Het is van belang om de prijs te bepalen hoe de kast van de console eruit ziet. Zitten er krassen en beschadigingen op dan is het mogelijk om zo een kast te kopen echter met extra korting. Maar de meesten ps4 console hebben bij ons gewoon een nette kast. Daarnaast checken wij software matig de het systeem. Hierbij wordt gelet op de werking zo testen wij de ps4 met de werking van een game. Ook wordt de ps4 getest op het aansluiten op het internet. Denk hierbij aan draadloze verbindingen. Alle poorten zoals HDMI worden schoongemaakt en getest. Zo als je kunt lezen wordt de ps4 voordat deze de deur uitgaat schoon afgeleverd en is deze getest.