Rockstar games

Rockstar game ontwikkelaar van O.A Grand Theft Auto en Red dead Redemption

Rockstar games

Rockstar games ontwikkelaar en uitgever van verschillende grote games. Rockstar heeft O.A games op zijn naam staan als. Grand Theft Auto en de western game Red Dead Redemption. Onder de naam Rockstar games vallen meerdere ontwikkelaars studio’s Die samen games ontwikkelen wereld wijd.

Rockstar is opgericht in 1998 in de stad New York De CEO van het bedrijf of ook wel de President is: Sam Houser. De meest populairste game en tevens de game die het meeste geld in het laatje heeft gebracht is Grand Theft Auto 5 Met name online is GTA 5 enorm populair en worden hier enorm veel inkomsten uit gehaald.

  • Grand Theft Auto V

    Meest populaire game van de ontwikkelaar Rockstar is Gta V

Grand Theft auto V ook wel bekend als GTA 5 of GTA V, is op dit moment een van de grootste games die afgespeeld wordt op zowel game consoles zoals de Playstation 4 en de Xbox one als op de PC. Grand Theft auto zag het daglicht op 17 September 2013 Op de consoles Playstation 3 en de Xbox 360. Later kwam de Playstation 4 en de Xbox one op 18 November 2014 Kwam de game ook naar deze twee consoles.

Gta V kent vele verschillende elementen je speelt in een open wereld game en kunt gaan en staan waar je wilt en Chaos creëren zoveel als je wilt. Om de game zelf uit te spelen zal je, je een weg moeten spelen in de game door middel van verschillende missies uit te voeren voor verschillende opdrachtgevers.

Samen met Trevor Phillips, Franklin Clinton, en de hoofd personage Micheal de santa Ook bekend als Micheal Townley. Zul je ver moeten gaan om aan geld macht en drugs te komen. Schakel vijanden uit en word de baas van de stad. Wissel eenvoudig tussen de drie personages en maak ieder verhaal apart mee terwijl ze alle drie weer goed aan elkaar verbonden zijn.

  • Red Dead Redemption 2

    Nog een grote game uit de collectie van Rockstar games is Red dead Redemption 2

Logo van rockstar game Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2 Rockstar game.

Western game Red Dead Redemption 2 voor zowel de Xbox one als voor de Playstation 4. In het wilde westen speelt zich af in de jaren 1899 waar de wetshandhavers het hebben gemunt op de outlaw-bendes creeks. Wie zich niet overgeeft wordt genadeloos afgeschoten.

Arthur Morgan en de Van der Linde-bende slaan op de vlucht nadat in het plaatsje Blackwater een overval slecht afloopt. Met federale agenten en de beste premiejagers van het Westen op de hielen, trekken ze door het ruige hart van Amerika, een spoor van overvallen en vuurgevechten achter zich latend. Als door interne strubbelingen de bende uiteen dreigt te vallen, wordt Arthur gedwongen een keuze te maken. Kiest hij voor zijn idealen of voor de bende waar hij alles aan te danken heeft?

De game Red dead redemption 2 is ontwikkeld door Rockstar games dezelfde ontwikkelaar als Grand Theft Auto 5. Red dead redemption is het verhaal in de ruige wildernis van Amerika in de late 1800 waarin je als cowboy moet zien te overleven en leven. Overal waar je komt of bent kan de kwaad op de loer liggen. overleef jij het spel?

© Auteursrecht - GamesXpert 2018 - 2021 rss | Sitemap