Playstation 5 games

Playstation 5 games de games die uit komen op de ps5

Grand theft auto 5 playstation 5

Grand Theft auto Playstation 5 games

Grand Theft auto 5 komt mee naar de Playstation 5 console. Waar we er eerst nog vanuit gingen dat Rockstar games een aankondiging zou gaan doen omtrent de geruchten van Grand Theft auto 6, Is het nu toch echt rond dat GTA 5 mee komt met de ps5 console.

Spiderman ps5

Playstation 5 Spiderman Miles Morales

In een geheel nieuw avontuur gaat de tiener Miles Morales gelikt in een nieuw kostuum, aantreden bij zijn mentor Peter Parker. Maar waneer er een machtsstrijd ontstaat dreigt zijn thuis basis in een te storten. Hij zal ervoor moeten zorgen dat New York niet in een stort. In de voetsporen van zijn Mentor als Spiderman zal Miles het stokje over moeten nemen om zich goed te kunnen bewijzen.

Miles zal de strijd aan gaan met verschillende schurken en benden uit de straten van New York.

De opkomst van de nieuwe Spiderman Miles Morales.

Miles ontdekt super krachten die hem kunnen onderscheiden van Peter Parker. Beheers jij de Bio elektrische gifaanvallen en zijn unieke camouflage kracht. Daarnaast zit het er natuurlijk in om op spectaculaire wijze door de straten van Marvel’s New York te slingeren en daarbij acrobatische trucjes uit te halen.

Assassins Creed Valhalla Playstation 5 games

Assassins Creed Valhalla Playstation 5 games

Assassins Creed Valhalla Playstation 5 games. Kruip in de huis van de viking en overval al je tegenstanders. En ga op roofpad en speel politieke spelletjes en pak de macht.Breid je continent uit en wordt een zeer gedreven viking berust op zijn eind doel. De totale macht.

FIFA 21 komt ook naar de Playstation 5

FIFA 21 Playstation 5 game

Voetbal game FIFA 21 gaat ook uit komen op de Playstation 5 uiteraard in een volledige versie in full HD en bouw een geweldige carrière op en speel de sterren van de hemel.

NBA 2k21 basketbal game komt naar de Ps5

NBA 2K21 basketbal game naar ps5

Leuk een potje basketballen en de grootste sterren van de NBA mee laten spelen. Speel deze dan ook op de ps5 want NBA 2K21 komt ook naar de playstation 5.  2K weet als geen ander om weer een topper van een game te plaatsen en dat gaat het worden ook. Pre order deze game nu!